Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Кафе
Штрудли
Тестенини
Чај
Безалкохолен пијалак
Вода
Лимонада
Сок од портокал
Би сакал една чаша вода, ве молам
Помфрит
Бонбони
Чоколадо
Гума за џвакање