Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Вода
Базен
Спасувачи
Перниче за пливање
Цевка за нуркање
Нуркање
Сурфање
Пливање
Скокови во вода