Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Студено
Топло
Светло
Темно
Лошо
Добро
Сам
Заедно
Мокро
Суво
Со
Без

Повеќе лекции по руски