Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Овде има многу жаби
Кози ли се тоа?
Патка
Знае ли папагалот да зборува?
Желка
Мајмун
Отровна ли е змијата?
Крава
Гуштер
Глувче
Крокодил

Повеќе лекции по руски