Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Панталони
Дали продавате мантили за дожд?
Палто
Здолниште
Маица
Капа
Шапка
Чанта
Чевли
Сандали