Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Бакалница
Бакалницата е отворена
Затворено
Количка
Кошница
Дали имате ориз?
Купува
Плаќа
На која уличка?
Месарница
Пекарница
Готви
Каде е водата?
Вечераат со семејството
Јас сум гладен
Поставете ја масата