Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Животни
Дали имате куче?
Јас сум алергичен на мачки
Имам птица
Зајак
Кокошка
Петел
Коњ
Сакам коњи
Кокошки
Свиња

Повеќе лекции по турски