Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Кога?
متى؟
Каде?
أين؟
Кој?
أي؟
Кој?
من؟
Чиј?
لمن؟
Зошто?
لماذا؟
Што?
ماذا؟
Како?
كيف؟
Колку долго?
كم؟
Колку?
كم سعر؟
Дали имате?
هل لديك؟
На кого?
لمن؟
Со што?
بماذا؟