Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Право напред
Позади
Напред
Внатре
Надвор
Тука
Таму
Долж ѕидот
Зад аголот
На масата
Во линијата
Долу
Горе
По ходникот