Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Делови од телото
Глава
Коса
Лице
Чело
Веѓа
Трепки
Око
Нос
Образ
Уво

Повеќе лекции по шпански