Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Маса
Корпа за отпадоци
Стол
Звучник
Знаме
Ова ли е неговата работна маса?
Порака
Ламба
Светло

Повеќе лекции по шпански