Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Аеродром
Авион
Лет
Билет
Пилот
Стјуардеса
Број на лет
Порта за излез
Карта за влез
Пасош
Рачна торба
Куфер
Багаж

Повеќе лекции по холандски