Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Багажен простор
Маса за послужување
Патека
Ред
Седиште
Перница
Слушалки
Сигурносен појас
Надморска висина
Излез во случај на опасност
Елек за спасување
Крило
Опашка

Повеќе лекции по холандски