Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Имам резервација
Дали собата има брачен кревет?
Хотелска соба
Ќе бидеме тука две недели
Дали има засебна бања?
Би сакале да имаме поглед на океанот
Ни требаат 3 клучеви
Дали има 2 кревети?
Дали имате собна услуга?
Дали се вклучени оброци?
Јас сум гостин