Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Може ли да ве почестам една пијачка?
Дали се плаќа влезница?
Едно пиво, ве молам
Јас би сакал една чаша црвено вино
Какво пиво?
Бело вино
Сакам да се напијам нешто
Дали сакате да танцувате?
Да, сакам да танцувам
Не сакам да танцувам
Загрижен сум
Не можам да го најдам татко ми
Се изгубив
Те молам почекај ме
Ми треба полиција