Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Ми треба такси
Транспорт
Која е цената на превозот?
Сообраќај
Треба да одам до хотелот Хајат
Хеликоптер
Авион
Воз
Метро-станица
Брод
Велосипед
Камион
Автомобил
Автобус
Гаража за паркирање
Паркинг-метар