Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Одам на пазарување
Каде е главната трговска област?
Сакам да одам во трговскиот центар
Може ли да ми помогнете?
Разгледувам само
Може ли да ми покажете некои кошули?
Каде е кабината за пресоблекување?
Можам ли да пробам?
Бојата не ми одговара
Има ли друга боја?
Ми се допаѓа
Не ми се допаѓа