Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Златар
Накит
Часовник
Брош
Ѓердан
Обетки
Прстен
Белегзија
Може ли да ми го покажете часовникот?
Колку чини?
Прескапо е
Имате ли нешто поевтино?
Може ли да го завиткате за подарок, ве молам?
Колку ви должам?