Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Зборувате ли англиски?
Да, малку
Да
Не
Мило ми е
Мило ми е што се видовме
Г-дин
Г-ѓа
Г-ца