Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Кога?
Каде?
Кој?
Кој?
Чиј?
Зошто?
Што?
Како?
Колку долго?
Колку?
Дали имате?
На кого?
Со што?