Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Право напред
Позади
Напред
Внатре
Надвор
Тука
Таму
Во близина
Долж ѕидот
Далеку
Зад аголот
На масата
Во линијата
Долу
Горе
По ходникот