Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Во задниот дел од
Пред
Покрај
Првата врата на десно
На четвртиот семафор свртете десно
Дали ме разбираш?
Север
Запад
Југ
Исток
На десно
На лево
Има ли лифт?
Каде се скалите?
Во која насока?
Втората врата на лево
На аголот сврти лево