Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Колку е часот?
Во кое време?
Сега е еден часот (01:00)
Сега е девет и четириесет и пет (09:45)
Во девет часот (9:00)
Во четири часот (04:00)
Пладне
Полноќ
Утро
Попладне
Вечер
Ноќ

Повеќе лекции по германски