Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Стар
Нов
Груб
Мазен
Густ
Тенок
Студено (време)
Топло (време)
Сите
Никој
Пред
Потоа

Повеќе лекции по германски