Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Заминување
Полетување
Слетување
Писта
Пристигнување
Терминална зграда
Дел за непушачи
Царинска испостава
Бесцарински
Чувар
Детектор за метал
Рендген-апарат
Форма на идентификација

Повеќе лекции по германски