Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Пијалаци
Со мраз
Лажица
Нож
Виљушка
Чаша
Чинија
Тацна
Шолја
Ми треба салфетка
Не сакам бибер
Биберник
Може ли да ми ја подадете солта?
Соларник