Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Месото е сурово
Го сакам сурово
Го сакам средно печено
Добро испечено
Јас би сакал да пробам регионално јадење
Алергичен сум на различни видови на храна
Кои состојки ги има?
Кои видови на месо ги имате?