Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Можете ли да ми донесете овошје?
Ова е валкано
Може ли да добијам уште вода?
Тоа беше вкусно
Зачинета е?
Свежа е рибата?
Слатки се?
Кисело
Храната е ладна
Ладно е