Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Јади
Пиј
Може ли да зборувам со менаџерот?
Што е ова?
Сметка
Бакшиш
Може ли да платам со кредитна картичка?
Колку ви должам?
Сметката, ве молам
Дали имате друга кредитна картичка?
Ми треба сметкопотврда
Каде е тоалетот?
Излез
Влез
Ви благодариме за добрата услуга