Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Риба
Морски плодови
Бас
Лосос
Јастог
Рак
Школки
Остриги
Бакалар
Школки
Морски ракчиња
Туна
Пастрмка
Лист
Ајкула