Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Шише
Тегла
Конзерва
Кутија
Вреќа
Торба
Малку повеќе
Повеќе
Дел
Малку
Премногу