Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Сакам да одам на скијање на вода
Сакам да се сончам
Не сакам да одам на риболов
Не сакам да одам на пливање
Сакам да одам во парк
Сакам да одам на езерото
Не сакам да одам на кампување
Не сакам да одам на едрење
Сакам да одам на пловење
Сакам да скијам
Сакам да патувам

Повеќе лекции по германски