Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Земајте две таблети на ден
Вие ли сте медицинската сестра?
Сериозно ли е?
Не знам што имам
Ги изгубив очилата
Можете ли да ги замените веднаш?
Ми треба ли рецепт?
Има ли аптека во близина?
Ми треба нешто за настинката
Ви благодарам за вашата помош
Колку ви должам?

Повеќе лекции по германски