Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Барам хефталица
Игличка (за плутена табла)
Молив
Книга
Хартија
Лаптоп
Слајдови
Календар
Лента
Треба да најдам мапа

Повеќе лекции по германски