Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Барам работа
Дали може да ја видам вашата биографија?
Ове е мојата биографија
Дали има референци на кои можам да се јавам?
Ова е листата со моите референци
Колку искуство имаш?
Колку долго работиш во оваа област?
3 години
Јас имам завршено средно образование
Јас имам завршено високо образование
Барам работа со скратено работно време
Јас би сакал да работам со полно работно време
Дали нудите здравствено осигурување?
Да, по шест месеци работа