Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Какво е времето?
Жешко е
Студено е
Сончево е
Облачно е
Влажно е
Врне дожд
Врне снег
Ветровито е
Гадно е
Колку е температурата?
Годишни времиња
Зима
Лето
Пролет
Есен

Повеќе лекции по француски