Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Кафе
Чај
Безалкохолен пијалак
Вода
Лимонада
Сок од портокал
Би сакал една чаша вода, ве молам
Помфрит
Бонбони
Чоколадо
Гума за џвакање