Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Во земјата
Поле
Штала
Фарма
Земјоделец
Трактор
Небото е прекрасно
Има толку многу ѕвезди
Полна месечина е
Го сакам сонцето

Повеќе лекции по португалски