Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Здраво
Добро утро
Добар ден
Добра вечер
Добра ноќ
Како си?
Добро, благодарам
А ти?
Добредојдовте
Убав ден
Имајте пријатен ден
Збогум
Се гледаме подоцна
Се гледаме утре
Извинете (кога се судрувате во некого)
Може ли да ви помогнам?