Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Која боја е?
Бојата е црвена
Црна
Сина
Кафеава
Зелена
Портокалова
Виолетова
Црвена
Бела
Жолта
Сива
Златна
Сребрена