Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Повеќе
Помалку
Точно
Неточно
Среќен
Тажен
Чист
Валкан
Жив
Мртов
Доцна
Рано

Повеќе лекции по италијански