Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Дел за пријавување на багажот
Подвижна лента
Количка за багаж
Багажен билет
Изгубен багаж
Изгубено и најдено
Портир
Лифт
Ескалатор
Влез
Излез
Размена на пари
Автобуска станица
Изнајмување на автомобили