Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Како се подготвува ова?
Се пече
На скара
Се пече
Се пржи
Пропржено
Се пече на тостер
На пареа
Сецкано
Ова е изгорено
Појадок
Ручек
Вечера
Ужина
Јас сум на диета
Јас сум вегетаријанец
Не јадам месо
Алергичен сум на лешници