Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Сакам да играм дама
Сакам да играм карти
Не сакам да играм шах
Не треба да одам во ресторанот
Сакам да летам змеј
Не сакам да планинарам
Сакам да возам велосипед
Не сакам да играм видеоигри
Сакам да танцувам
Сакам да играм
Треба да се вратам дома
Треба да одам на спиење
Сакам да пишувам поеми

Повеќе лекции по англиски