Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Ве молам
Ви благодарам
Повелете и другпат
Среќен роденден
Честитки
Со среќа
Како се викате?
Простете, не ви го слушнав името
Мило ми е што се запознавме
Од каде сте?
Јас сум од Њујорк