Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Носам голем број
Среден
Мал
Дали имате поголем број?
Дали имате помал број?
Ова е премногу тесно
Ми одговара
Каде можам да најдам костим за капење?
Облека
Блузка
Фустан
Куси панталони
Ќе го купам
Ми се допаѓа кошулава