Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Çfarë ngjyrë është kjo?
Ngjyra është e kuqe
E zezë
Blu
Ngjyrë kafe
E gjelbër
Portokall
Lejla
E kuqe
E bardhë
E verdhë
Gri
Flori
Argjend