Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ditët e javës
Për sa kohë?
E hënë
E martë
E mërkurë
E enjte
E premte
E shtunë
E diel
Dje
Sot
Nesër