Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Aeroport
Aeroplan
Fluturim
Biletë
Pilot
Stjuardesë
Numri i fluturimit
Porta e hyrjes
Bileta e hyrjes
Pasaportë
Çantë që merret me vete në avion
Valixhe
Bagazh