Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Dhomëza e bagazhit
Tryeza tabaka
Korridor
Rresht
Vend
Jastëk
Kufje
Rripi i sigurimit
Lartësi
Dalje në rast rreziku
Jelek shpëtimi
Krah
Bisht